Greve har været vores hjem i mange år

Min hustru og jeg (og vore børn) var så heldige at købe et hus i Greve.

(Jeg havde set det hus vi købte havde jeg set på udstilling af huse nord for Roskildevejen. Heldigvis var Garda og vores børn og meget glad for huset. Det har vi udbygget og er fortsat meget tilfreds.

Med i en grundejerforening (der havde taget initiativ til en fællesantenneforening som en del af grundejerforeningen.

Senere blev fællesantennedelen overført til en separat foreningen - Eriksminde Fællesantenneforening (gennem tiderne har foreningen fået navne Eriksminde Antenneforening og i takt med foreningens aktiviteter hedder den Eriksminde Medienet.

Det har været en fornøjelse for mig gennem ca. 40 år at være bestyrelsesmedlem og formand for foreningen - efter eget ønske sluttede jeg ved årsskiftet 2019/2020..